20 juni 2021 – Wij zien het al helemaal voor ons: Fortresse Holland is straks dé plek waar maritieme historie, kustverdediging, kunst en beleving samenkomen.  Voor iedereen, jong en oud, ongeacht status, sociale klasse, gender, politieke voorkeur en/of culturele achtergrond. Dit wordt een haven voor bijzondere ontmoetingen. Bouw jij straks mee aan deze droom? We hebben twee stageplekken beschikbaar!

Sinds 1 februari staat directeur Duncan Peltenburg aan het roer van het schip. Samen met de organisatie, die grotendeels op vrijwilligers draait, staat hij voor de uitdaging om de rijke historie van de vestinghaven en het maritieme erfgoed op duurzame wijze te ontsluiten. Het museale park gaat de komende tijd een intensieve samenwerking aan met diverse lokaal maatschappelijke en museale partijen zoals Stichting Ramtorenschip Buffel, Droogdok Jan Blanken en Stadsmuseum Hellevoetsluis om door middel van coöperatie en innovatie naar een gezamenlijke toekomst te kunnen kijken. Deze zomer al wordt met de binnen- en buitententoonstelling ‘Stroomversnelling,400 Jaar Haven Hellevoetsluis’ een eerste jubileum gevierd.

Je hoort het, achter de sluisdeuren werken we met man en macht door om het openluchtmuseum in 2021 nog op de kaart te zetten. Om die missie mede mogelijk te maken, zijn we nog op zoek naar twee enthousiaste out-of-the-box denkers om de komende periode aan ons team toe te kunnen voegen. Wil jij stage lopen op een plek waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën, waar schatkisten vol verhalen staan opgeslagen en waar je direct de handen uit de mouwen kunt steken? Dan ben je bij Fortresse Holland waarschijnlijk aan het juiste adres!

Klik op onderstaande vacatureteksten om meer te lezen over de openstaande functies en reageer vóór vrijdag 7 mei door je Curriculum Vitae en motivatiebrief toe te sturen aan directie@fortresseholland.nl 

Stagiair Marketing en Communicatie
Vacaturetekst stageplaats marketing & communicatie

Stagiair Medewerker Collectiebeheer
Vacaturetekst stageplaats collectiebeheer

We kijken uit naar je reactie!