Ontvangsten en vergaderen

Fortresse Holland biedt een unieke ontvangstlocatie in het hart van de vesting, met uitzicht op het historische droogdok, historische museumschepen en een prachtige haven.

De maritieme geschiedenis die zich afspeelde in Hellevoetsluis heeft tot op de dag van vandaag invloed op de economische ontwikkeling van Nederland. Graag vertellen we jou en je gasten het fascinerende verhaal van de haven van Hellevoetsluis van toen en nu. In de ruimte van ons museum voel en zie je wat innovatie, hard werken, ondernemen en creativiteit is. Een bron van inspiratie voor de dag van morgen.

Voor evenementen, conferenties, zakelijke bijeenkomsten, cursussen, bedrijfsfeesten, congressen, borrels, workshops, (product) presentaties en partijen beschikt de Museumloods bij het Droogdok Jan Blanken over twee unieke zalen.

 

De kleine zaal

De Kleine zaal is geschikt voor 15 tot 20 personen. De prijs voor per dagdeel is €170,-, de prijs per avonddeel is €200,- Faciliteiten: alles voor beeld/woord/geluid, computer en scherm, dimbaar licht.

Catering

Het Museumcafé verzorgt graag de culinaire activiteiten rondom uw bijeenkomst, van luxe lunch of borrelhapjes tot buffet. Uiteraard kunt u de catering ook op maat laten verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op of vermeld uw wensen in het aanvraagformulier.

De grote zaal

De grote zaal is geschikt voor 100 personen. De prijs voor per dagdeel is €350,-, de prijs per avonddeel is €370,-
Faciliteiten: alles voor beeld/woord/geluid, Computer, beamer en scherm, dimbaar licht.