Jouw schip dokken

Het Droogdok Jan Blanken in Hellevoetsluis is een nog werkend dok waarin eigenaren hun schip zelf kunnen onderhouden. Er is veel ruimte en tijd om aan uw schip te werken. Wij bemiddelen graag bij de reparatie van uw schip (breeuwen, lassen, verven etc.) en bij de huur van de benodigde materialen. Ook hebben wij gespecialiseerde relaties voor scheepsbenodigdheden.

Lees hier de belangrijke veiligheidsregels.

Houd bij het reserveren rekening met de afmetingen van het dok:
Kieldok: Lengte 56,8 meter, Breedte 10 meter en Diepte 3,75 meter bij 0 NAP.
Timmerdok: Lengte 65 meter, Breedte 11 meter en Diepte 2,65 meter bij 0 NAP.

Prijzen:  De prijs is afhankelijk van de lengte van uw schip. Wij kunnen u verder helpen na het invullen van het ”aanvraagformulier” hieronder.

 

Beleef het Droogdok Live!

Beleef het Droogdok Live!

Het Droogdok online

Bekijk met behulp van onze webcam direct welke schepen er op dit moment in het dok liggen.
Start de webcam door in het midden op de play knop te drukken!Onder in het venster kan u door op de P te klikken de camera op de verschillende onderdelen van het dok laten richten.

Directe weergave van de webcam is op dit moment niet mogelijk.
Gebruik hiervoor inplaats deze link voor de camera.

Ontvangsten en vergaderen

Fortresse Holland biedt een unieke ontvangstlocatie in het hart van de vestinghaven, met uitzicht op het historische droogdok, historische museumschepen en een prachtige haven.

De maritieme geschiedenis die zich afspeelde in Hellevoetsluis heeft tot op de dag van vandaag invloed op de economische ontwikkeling van Nederland. Graag vertellen we jou en je gasten het fascinerende verhaal van de haven van Hellevoetsluis van toen en nu. In de ruimte van ons museum voel en zie je wat innovatie, hard werken, ondernemen en creativiteit is. Een bron van inspiratie voor de dag van morgen.