Stap binnen in ons nieuwe bezoekersdepot en bezoek de “Ontdek de Museumloods” tentoonstelling! Maak je klaar om  betoverd te worden door visuals van de museumloods, een kleine blik in de toekomst van het gloed nieuwe museum wat zich opent in 2024. Om alvast een voorproefje te geven van één van de nieuwe vaste exposities in de museumloods hebben we ook  een meeslepende mini-tijdlijn gebouwd die de rijke geschiedenis van Hellevoetsluis tot leven brengt, van haar bescheiden begin tot haar opkomst als een belangrijke havenstad. Ontdek historische artefacten en boeiende verhalen die je meenemen op een reis door de tijd. Mis deze unieke kans niet om de verborgen schatten van Hellevoetsluis te ontdekken in de “Ontdek de Museumloods” tentoonstelling!

Een greep uit de objecten

Bezoekersinformatie

Het bezoekersdepot is gevestigd aan de Industriehaven 8a aan de historische vestinghaven van Hellevoetsluis.

Openingstijden en tarieven
Met ingang van 10 mei 2023 is het bezoekersdepot elke woensdag en donderdag geopend van 10.00-15.00. Het depot is gratis te bezoeken.

Parkeren
U kunt in de directe nabijheid parkeren. Zowel voor de ingang van het Brandweermuseum (adres: industriehaven) als op de parkeerplaats achter het Gemeentehuis (adres: schoolplein) zijn voldoende plekken te vinden.

Openbaar vervoer
Het bezoekersdepot is redelijk bereikbaar per openbaar vervoer. De bushalten ‘Amnesty Internationallaan’ en ‘Vesting’ liggen op ongeveer een kwartier lopen afstand.

Toegankelijkheid
Ons bezoekersdepot is gesitueerd op de eerste verdieping van het voormalig Grootmagazijn. Met behulp van de traplift is deze ook goed te bezoeken voor mindervaliden.

Contact informatie
Industriehaven 8a
3221 AD Hellevoetsluis
telefoon: 0181-390326
email: collectie@fortresseholland.nl

Ontdek de Museumloods

Ontdek de Museumloods